HUIDIGE PROJECTEN

Ontwerpen

*** You need at least Flash 9 on your pc to watch videos ***
Controleer uw versie.

Familiebedrijf
Residentie De Burggraven
Residentie De Burggraven
Residentie Ter Bruggen
Residentie Ter Bruggen
Residentie Pruisenhof
Residentie Morrita
Residentie Morrita
Residentie Livinus
Residentie Livinus
Residentie De Wig

Over De Craecker-Vlaeminck NV

 

Bouw en immo De Craecker-Vlaeminck, een “echt” familiebedrijf

 

 

De bouwonderneming werd in 1991 opgericht door Walter De Craecker en zijn echtgenote Marina Vlaeminck. In 1995 werden nieuwe burelen in gebruik genomen op de huidige locatie, de kmo-zone “De Veldmeers” te Laarne.

 

Sven De Craecker, zoon van Walter en Marina, volgde de passie van zijn ouders en zorgt sinds 2005 voor een jonge, verfrissende bedrijfsstrategie.

 

Deze bouwonderneming stelt ervaren vakmensen te werk die de ruwbouwwerken uitvoeren. In samenwerking met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers worden de bouwprojecten met veel zorg voor kwaliteit afgewerkt. De opvolging en de dagelijkse organisatie van ieder project wordt persoonlijk door de familie De Craecker verzorgd, hierbij geholpen door 3 uiterst bekwame bedienden.

 

In de beginjaren werd er gewerkt als aannemer van allerlei grote en kleinere ruwbouwwerken. Sinds 1997 werden, naast de ruwbouwwerken, ook de eerste werken als bouwpromotor aangevat. Dit wil zeggen dat, de volledige ontwikkeling van het project (bouw, coördinatie en afwerking) en de verkoop ervan allemaal binnen één en hetzelfde bedrijf gebeuren. Bij ons koopt u dus rechtstreeks van de aannemer!

 

De laatste 10 jaar werden er geen ruwbouwwerken voor derden meer uitgevoerd en focussen we ons volledig op onze taak als bouwpromotor. Dit heeft er voor gezorgd dat we ondertussen al meer dan 300 woongelegenheden in eigen beheer hebben gerealiseerd.

 

Door onze jarenlange ervaring staan wij steeds garant voor een kwalitatieve afwerking. Wij gebruiken altijd de laatste nieuwe technieken voor verwarming, ventilatie en isolatie. Zo bouwen we altijd energiezuinige woongelegenheden die ruim voldoen aan de laatste normen en wetgevingen.

 

Dank zij de goede relatie en het vertrouwen dat wij in vorige jaren hebben kunnen opbouwen met de banken, kunnen wij al onze klanten een 100% bankgarantie geven (tegenover de wettelijk verplichte 5%). Dit betekent dat ook de bank garant staat voor uw totale investering.

 

Bij ons kan u terecht voor een all-in, maar steeds aangepast aan uw persoonlijke smaak en wensen!

 

Momenteel zijn wij actief bezig met bouwen van nieuwbouwprojecten te Evergem, Wachtebeke, en Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen). En hebben wij ook nog enkele mooie afgewerkte app. in aanbieding te St-Lievens-Houtem en te Wichelen. U kan een gedetaileerd overzicht hiervan raadplegen op onze site: www.dcvlaarne.be 

 
Contactgegevens
 

De Craecker-Vlaeminck (Laarne)
Laarne - Homepage


Nieuwbouwprojecten te Laarne, Wichelen, Kalken, St Lievens Houtem Nieuwbouwappartement oost-vlaanderen - Nieuwbouwwoning Oost-Vlaanderen - Een budgetvriendelijk alternatief voor Nieuwbouwappartement Gent - Nieuwbouwwoning Gent

Veldmeersstraat, 25
9270 Laarne

Contacteer ons

09 366 20 26
09 366 01 01